Roos
Roos

Voor bouwwerken met finesse

Voor bouwwerken met finesse en elegantie, kunnen verschillende materialen en technieken worden gebruikt.
Het is belangrijk om te kiezen voor materialen en technieken die bijdragen aan de gewenste finesse en elegantie van het bouwwerk.
We kunnen u helpen bij het samenstellen van een zorgvuldig samengestelde mix van materialen, kleuren, texturen en verlichting om een verfijnde en esthetisch aantrekkelijke uitstraling te creëren.

Totaalrenovatie

Onze specialisatie ligt in totaalrenovaties, waarbij we ons richten op het volledig transformeren en updaten van een bestaande woning of gebouw. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of commerciële ruimte, wij zorgen voor een complete en vakkundige renovatie. Van sloopwerk tot het plaatsen van nieuwe vloeren, wanden, sanitair en elektrische installaties, wij hebben de expertise en ervaring om elk aspect van de renovatie aan te pakken. Met oog voor detail en kwaliteit streven we ernaar om een resultaat te leveren dat voldoet aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om een kleinschalige renovatie of een grootschalig project, wij staan klaar om uw wensen te realiseren en uw pand te transformeren naar uw droomruimte.

Onze aanpak is persoonlijk en klantgericht, waarbij we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun visie wordt gerealiseerd.

Interieur
Dakwerken
Buitenschrijnwerk
Ruwbouw en grondwerken

Restauratie

Restauratie is meer dan alleen het herstellen van een gebouw. Het is een kans om een nieuwe ruimte te transformeren, om oude glorie te behouden, maar ook om eigentijdse functionaliteit toe te voegen.  

Bij Roos hechten we veel belang aan erfgoed. We zien het als onze taak om historische gebouwen in ere te herstellen. Onze restauratieprojecten worden uitgevoerd met een diepgaand respect voor architectonische details en materialen uit het verleden. We streven, samen met alle betrokken partijen, om het karakter en de uniciteit van elk gebouw te behouden, terwijl we het tegelijkertijd voorbereiden op een duurzame toekomst.  

Duurzaam verbouwen

We streven ernaar om onze impact op het milieu te verminderen en zo optimaal mogelijk gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen. We gaan hierbij gebruik maken van duurzame materialen. Daarnaast streven we naar energiezuinige oplossingen, zoals het gebruik van zonnepanelen of het implementeren van energiebesparende technieken. Ook houden we rekening met waterbesparing en proberen we het gebruik van chemische stoffen te minimaliseren. Naast het milieuaspect, vinden we het ook belangrijk om sociale aspecten te integreren in onze verbouwingsplannen. Dit houdt in dat we rekening houden met de arbeidsomstandigheden van de betrokken werknemers en streven naar eerlijke en veilige werkomstandigheden.

Tot slot kijken we ook naar de economische belangen bij het duurzaam verbouwen. Het gebruik van duurzame materialen en energiebesparende technieken kan op de lange termijn kostenbesparingen opleveren.

Kortom, duurzaam verbouwen is voor ons bedrijf een belangrijk pijler en we streven ernaar om op een verantwoorde manier te verbouwen met aandacht voor het milieu, sociale aspecten en economische belangen.

Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvende afspraak?

Heb je al tijden renovatieplannen in je hoofd, maar blijf je maar uitstellen om een afspraak te maken? Dan is het tijd om in actie te komen en die afspraak te maken! Zet je eerste stap naar het realiseren van je droomhuis en neem contact op met ons.

ROOS

Gentstraat 33
9700 Oudenaarde

BE 0474 518 456

Copyright © 2024