Roos
Roos

Vakmanschap, duurzaamheid en passie

voor renovaties

Welkom bij Roos, uw partner voor duurzame totaalverbouwingen met diepgaand respect voor de authentieke schoonheid van uw pand. Ons team streeft ernaar om het karakter en de ziel van het gebouw te behouden, terwijl we deze aanpassen aan de eisen van het moderne leven.

Of het nu gaat om woningen, publieke gebouwen of erfgoed, wij zijn er trots op om elke uitdaging aan te gaan met een combinatie van expertise, creativiteit en passie.

Onze missie is om uw visie tot leven te brengen en tegelijkertijd een duurzame en functionele leefomgeving te creëren die past bij uw levensstijl en behoeften. Bij Roos geloven we in de kracht van samenwerking en streven we ernaar om nauw met onze klanten samen te werken om elke verbouwdroom werkelijkheid te maken.

Zorgeloos en kwalitatief verbouwen


Meer dan 100 jaar ervaring

De geschiedenis van Schrijnwerkerij Roos begint in 1918. Ons vakmanschap werd van generatie op generatie doorgegeven.

In 2003 trad Jeroen Roos in de voetsporen van zijn vader, waardoor de traditie en expertise werden voortgezet en versterkt.

Met de toevoeging van ruwbouwwerken in 2012 begon Roos haar diensten uit te breiden, waardoor we een completer aanbod kunnen bieden aan onze klanten.

In 2017 werd Jeroen mede-zaakvoerder, waarmee hij zijn betrokkenheid bij het bedrijf verder verankerde.

In 2018 vierde Roos haar 100-jarig bestaan, een mijlpaal die een eeuw van vakmanschap en toewijding markeerde.

Vandaag is Roos uitgegroeid tot een toonaangevende totaalaannemer, nog steeds in handen van de familie Roos. Met onze uitgebreide ervaring en expertise staan we klaar om u te helpen met al uw bouw- en verbouwplannen.

Een transparante aanpak

Bij Roos staan we voor persoonlijke communicatie en een transparante aanpak. Dit betekent dat alle belanghebbenden, zoals medewerkers, klanten en architecten kunnen zien hoe zaken worden uitgevoerd en welke impact het heeft op het bedrijf en/of de samenleving.

Transparantie is belangrijk omdat het vertrouwen opbouwt bij belanghebbenden en bijdraagt aan een constructieve, langdurige samenwerking en verantwoorde besluitvorming.

Jeroen Roos

Zaakvoerder

Siebe Vanzieleghem

Projectleider

Goedele Vervaet

HR

Kevin Verpoest

Werfleider

Steven Smekens

Werfleider

Robbie Geeraert

Werfleider

Stephanie Schamp

Algemene administratie & Facturatie

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Maak kennis met

Ons team

Betrokken professionals

Ons team gepassioneerde vakmensen staat elke dag klaar om uw projecten tot een goed einde te brengen. Van gedetailleerde offertes tot metselwerken, dakwerken, interieur, … wij hebben alles in huis en ontzorgen u graag van A tot Z.

Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en open communicatie. Onze werfleiders staan dan ook graag voor u klaar en zijn uw aanspreekpunt van opstart tot oplevering.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw renovatieplannen kunnen waarmaken.

ROOS

Gentstraat 33
9700 Oudenaarde

BE 0474 518 456

Copyright © 2024